WBA Tevredenheidsgarantie

De TOC Academy gebruikt de WBA Tevredenheidsgarantie voor een aantal trainingen. Wat is de Waarde Bepaling Achteraf (WBA) Tevredenheidsgarantie?

Letterlijk betekent het: ‘Betaal ervoor wat u wilt’. En dat is ook precies wat het is! U bepaalt één of twee maanden na afloop van de training wat u over heeft voor wat u met ons heeft beleefd en wat u heeft geleerd. Vond u het niets? Dan betaalt u ook niets. Vond u het waardevol? Dan is het aan u om te bepalen wat het u in geld waard is geweest. Wij sturen vervolgens een factuur ter hoogte van dat bedrag. Niet meer en niet minder. U bepaalt het, we accepteren iedere prijs. Op deze manier klopt de prijs/kwaliteit verhouding altijd!

Bepaal zelf de waarde van de training

Dit betekent niet dat we vrijwilligerswerk doen, integendeel. Wij verwachten dat de professionals waarmee wij dit avontuur aangaan prima kunnen bepalen wat een dergelijke training voor waarde heeft. En wij doen er uiteraard alles aan om het waardevol te maken!

We willen het ook studenten met een kleine beurs mogelijk maken om deel te nemen aan de trainingen. Daarom stellen we trainingen open voor maximaal twee studenten per keer. Voor hen geldt uiteraard ook de WBA Tevredenheidsgarantie!

Regelmatig krijgen we de vraag waarom we pas na een maand een evaluatiegesprek hebben. Dit is een bewuste keuze: we willen niet profiteren van een eventueel ‘feel-good’ gevoel vlak na de training. Wij zijn pas tevreden als u de theorie in de praktijk heeft kunnen toepassen!

De WBA Tevredenheidsgarantie in 5 stappen

Contact

Mail naar info@tocacademy.nl of bel 088-240 42 90.

Intake

U bespreekt met de trainer of er voldoende aansluiting is.

Training

U neemt deel aan de training.

Evaluatie

U heeft een evaluatiegesprek en bepaalt de prijs, exclusief BTW.

Factuur

De TOC Academy stuurt u een factuur met het afgesproken bedrag.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Ook als u liever niet via WBA werkt, horen we het graag. Werkt uw organisatie bijvoorbeeld met opleidingsbudgetten of moet u een aanvraag doen? Laat het ons weten. Onze contactpersoon voor de WBA Tevredenheidsgarantie is Richard Wentzel. Hij is bereikbaar via 088-2406253 en r.wentzel@tocacademy.nl.

Doe mee aan de gratis TOC workshop!

Leer in een paar uur de basisprincipes van TOC.

Ja, ik doe mee!